Adrian :

Bravooooo voua !!! Sunteti cei mai buni !


XYZMU:

LA MULTI ANI DRAGI COPII,VOUA SI PARINTILOR VOSTRII!!!!!!!!!!!!!


Dan Burza:

Nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca in aceasta luna, corul Vlastarele Orastiei implineste 14 ani. Eu cunosc mai bine doar istoria recenta a acestui cor, dar nimeni nu trebuie sa conteste rezultatele copiilor si ale pro. Petru Androne Eli. Am vazut cum se munceste in cadrul acestui grup, am vazut ce inseamna orele de repetitii, am vazut ce inseamna sa ai grija de cel de langa tine, pe parcursul unor turnee europene lungi si istovitoare. Asta imi aduce sau imi readuce aminte ce inseamna, cu adevarat, o familie. Restul, nu reprezinta decat povesti, povestiri, amintiri... Peste toate ramane performanta si devotamentul copiilor care au adus cinste si onoare Orastiei. La multi ani dragi vlastare ! La multi ani, domnule profesor Eli !


Noemi:

Acest cor este un lucru superb. Imi place FOARTE MULT la cor si speram sa castigam ceva la roma dak nu chiar locul intai!!!! SUCCES NOUA!!!!!!!


MELANIA:

FAIN..FAIN DE TOT...AR FI PACAT SA NU CONTINUATI..SANATATE SI PUTERE DOMNULUI ELI SA POATA SA VA INSTRUIASCA PE MAI DEPARTE....SUCCES LA ROMA!!!!!!!!!!!


rozzy:

sunteti minunati cantati frumos nu va lasati ,,,,,,,continuati tot asa


dea:

fac parte din acest cor este minunat,,am si un dirijor foarte bu


Denisa Cīndroi:

Fac parte din acest cor de aproape 4 ani, iar pentru mine īnseamnă totul...cu toţii ştim că fără muncă nu ajungi niciunde dar datorită domnului profesor PETRU ANDRONE ELI am ajuns pe primul loc...mulţumim d-nului profesor care de ani de zile călăuzeşte corect paşii tinerei generaţii...Succes īn continuare!


ion de la BACAINTI:

ASA DA...NO ASE TREABA MAI ZIC SI EU..CAM ASE AR TRABUI SA FACA TATI DIN TARA ASTA,,APOI N-OM MAI FI FORTATI SA NE RUGAM DE NIME..SI=O VENI VREMEA SA SE MAI ROAGE SI ALTII DE NOI...DUMNEZEU SA VA AJUTE COPII SI DOMNULUI PROFESOR ELI, SA-I DEA SANATATE SI SA-I TINA PUTERILE.


APOSTOLU!:

NIMIC?NIMIC?DIN PARTEA SLUJITORILOR BISERICII!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????PACAT,MARE PACAT COPIII ACESTIA AU SLUJIT CORECT SI CU SINCERITATE BISERICA ORTODOXA 13 ANI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


<<<pagina anterioară
||
pagina următoare>>>

Nume:

Mesaj:


Copyright © KTlin Creations 2009. Toate drepturile rezervate