MIHAELA:

EXCELENT , SPER CA ACUM PROFA??????????DE MATE VA CONSIDERA CA SI MUZICA ESTE O MATERIE DE STUDIU IN SCOALA SI FORMEAZA O A M E N I! ===========


sefu:

A fost minunat in CHINA la Beijing-unde 5 fete din cor au reprezentat cu onoare,demnitate,profesionalism Romania alaturi de alti 21 de copii din SUA,SPANIA, AUSTRIA, ESTONIA,in ceoncertul mondial de ANUL NOU 2013 la CC TV-15..merita felicitate alaturi de dirijorul Eli care a facut parte din Staff 1.Georgescu Adelina cls aVI a C 2.Ciurdarescu Anamaria cls VII C 3.Tomescu Larisa cls VII B 4.Popa Raluca cls VII B 5.Semedroiu Georgiana cls IX FELICITAREI!!!!!!!!!!!!!!!!


Miru Hassler (fosta membra):

Vreau sa incep prin a va felicita ca duceti mai departe acest cor minunat al carui renume continua sa creasca peste granite. Eu am fost membra 8 ani si desi domnul profesor Eli e cel mai probabil suprasaturat de complimente, as vrea sa adaug ceva. Dumneavoastra nu faceti doar muzica, dumneavoastra ati avut grija de noi, ne-ati invatat ce e respectul, ne-ati cizelat caracterul, ne-ati ajutat sa avem incredere in noi, in putine cuvinte...ne-ati schimbat viata! Felicitari! Sa o tineti tot asa!


Madalina :

Fac parte din corul"Vlartarele Orastiei" de 4 ani ... Am fost in locuri foarte frumoase pe care nu le mai vazusem niciodata.. Toate aceste momente frumoase sunt datorita efortului pe care il facem si munca in familie. Cu ajutorul profesorului Petru Androne Eli am reusit sa facem si pasurile cele mai grele. Multumim domnule profesor!


Fosta membra a corului (Randun:

Felicitari! Maestre Eli, Dumnezeu sa va dea multa putere si sanatate pentru a continua aceasta minunata activitate care va ramane pe veci inscrisa in patrimoniul cultural ;i spiritual al Orastie. Referitor la sugestia de a aborda stillul Gospel fac urmatoarea precizare: acest cor a fost infiintat in cadrul Bisericii Ortodoxe "Adormirea Maicii Domnului" si identitatea religioasa, confesionala si nationala trebuie pastrata.Un stil occidental,atat de comercial nu trebuie sa inlocuiasca ceea ce ne defineste. Succesul acestui cor se datoreaza profesorului dirijor,copiilor, parintilor si oamenilor care il sustin moral si financiar, dar se datoreaza si lui Dumnezeu si Maicii Domnului. De aceea nu cred ca ar aduce mai mult succes, mai multe impliniri abordarea unui stil protestant, lipsit de fond si de substanta. Continuati cum am inceput! Sunt mandra de realizarile Vlastarelor!


ana:

e frumos ca faceti parte din cel mai minunat cor


Gabi:

Deci vreau sa va transimt toate cele bune s fiti cei mai buni in continuare,a fost cea mai mare onoare ca am putut face parte din acest minunat cor si ca am calatorit de-alungul lumii alaturi de colegii si prietenii mei.Sunteti o mandrie si imi pare nespus de rau ca nu mai po asista la repetitii.Multa bafta in continuare!:*:*:*


ana :

e foarte faiin


cosma theodora:

sunt foarte incantata si imi place foarte mult!!!!!!


mariana:

minunat!de ce nu incercati mai pult gospel-spiritual?


<<<pagina anterioară
||
pagina următoare>>>

Nume:

Mesaj:


Copyright © KTlin Creations 2009. Toate drepturile rezervate