raluca:

sunt de acord cu dan daca n-ar fi existat, Vlastarele Orastiei ar fi trebuit inventate!!!! mult succes la mondiale si sper din tot sufletul sa veniti plini de lauri!!! suntem mandrii ca reprezentati Romania la cele mai inalte standarde!!! multumim pentru intreaga voastra activitate!!!!


deny:

facand parte din aces cor indrumat de domnul profesor Petru Androne Eli..sunt foarte bucuroasa pt rezultatele obtinute..si pot spune k ma mandresc cu ele. sper sa ramanem tot pe locul I pt ca acem loc ne caracterizeaza...


Cami:

Sunt sigura ca,acolo undeva sus,cineva ne iubeste si vom reusi ca acum la olimpida mondiala sa ne facem mandru dirijorul,orasul,si de ce nu tara.Facand parte din acest cor,stiu sigur ca nu am nimic de pierdut ci doar de invatat.


Miezu :

de knd fac parte din cor asta am realizat numai lucruri frumoasa...si sunt mandru k fac parte din corul acesta...si sper k anul acesta la olimpiada mondiala sa fim primii si sa ridicam si noi steagul Romaniei acolo sus unde ii este locul:D


dan b :

atunci cand am scris sau cand am realizat videomontaje despre acest cor, am folosit doua sintagme: ARTA si PERFORMANTA. daca n-ar fi existat, Vlastarele Orastiei ar fi trebuit inventate. la ora actuala, este singurul brand local vandabil in Europa !!!


Alex:

Felicitari pentru rezultatele obtinute si succes in cele ce vor urma!


<<<pagina anterioară
||
pagina următoare>>>

Nume:

Mesaj:


Copyright © KTlin Creations 2009. Toate drepturile rezervate